Serviciul Funerar International 

Repatrierea persoanelor decedate in intreaga lume

Milioane de romani au migrat toate colturile lumii, din Europa pana in America, pentru a se stabili si sa-si intemeieze o familie sau sa-si construiasca o cariera. Desi multi din acestia nu vor mai veni niciodata sa traiasca in tara lor de origine, cand va veni timpul si se intampla inevitabil, multi doresc sa fie dusi sa se odihneasca in patria lor. Exista, de asemenea, multe situatii in care muncitorii straini, vizitatorii si cei plecati in concedii, se sting prematur din viata in timp ce se afla in alta tara si trebuie sa fie adusi acasa pentru a se reuni cu familiile lor.

Incercarea de a-i aduce pe cei dragi acasa sa se odihneasca aproape de familia lor, ar putea parea o sarcina imensa cu multe formalitati si kilometri de birocratie la care ar trebui sa faceti fata in cele mai grele momente din viata. Este posibil sa fi citit deja in presa sau online despre situatii complicate, despre costurile ridicate ale repatrierii, in care familiile au angajat organizatori pentru strangeri de fonduri online. Nu va faceti griji, sunteti in maini sigure acum ca ati gasit Serviciul Funerar International.

image026-min
image003-min

Noi intelegem cat de dificila poate fi negocierea tuturor chestiunilor legale si practice ulterioare decesului unei persoane iubite, mai ales cand va confruntati si cu suferinta emotionala. Cu siguranta este si mai greu atunci cand aceasta se intampla intr-o tara straina. Repatrierea ramasitelor umane este un proces complex care necesita cunoasterea legii, a procedurilor rutiere si de aviatie, a reglementarilor si a cerintelor de manipulare in fiecare dintre tarile implicate. Din pacate, agentiile guvernamentale, cum ar fi ambasadele si consulatele, nu pot oferi decat o asistenta limitata in aceste chestiuni. Serviciile noastre sunt la un pret competitiv si ne mandrim cu stabilirea standardului pentru ingrijire si atentie specializata, tinandu-va la curent cu fiecare pas. Ne ocupam de toate documentele necesare si aranjamentele de transport. Suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de repatriere internationale catre si din Romania. Timp de peste 15 ani, echipa experimentata Serviciul Funerar International a ajutat prietenii, familiile si clientii corporativi sa-i repatrieze pe cei dragi inapoi in tara lor. La Serviciul Funerar International, oferim consultanta completa si vom avea grija de toate formalitatile de la documentatia initiala pana la rezervarea finala a zborului si pregatirea ramasitelor pentru repatriere.

image005-min

Daca ati pierdut o persoana draga departe de casa si v-ar placea sa stiti mai multe despre serviciile noastre de repatriere, va rugam sa sunati la Serviciul Funerar International si sa discutati cu unul dintre specialistii nostri cu experienta si intelegere, care sunt intotdeauna dispusi sa discute situatia dumneavoastra si sa ofere informatii utile si indrumare.